De ce scriu aici? Si, cine sunt?

 

 

    Well, well, a venit si momentul asta. Din cate puteti oberva, articolul acesta nu e chiar primul publicat pe blog, desi firesc asa ar fi fost. Un pic mai jos sub el este un catel si un mesaj de la multi ani. In caz ca vreti sa ghitici de ce, sunteti pe aproape, probabil! Da, a fost primit cadou. Atunci cand omul tau stie ca asta iti doresti cel mai mult sa faci, sa vorbesti despre 650 de creme pe zi, e treaba serioasa, dom’le! Pus-pus for him!

    Revenind! Ioana aici. Scriu pentru o piele mai buna, de fapt, scriu pentru ca vreau ca altii sa se simta bine in pielea lor, sa fie multumiti de ea. Ani de zile m-am luptat cu acneea, pe o parte hormonala, pe de alta parte indusa. Au fost momente in care efectiv am turnat sticle de produse (naspa, bineinteles, but who the fuck knew?!) si am dat din mai rau in mai rau, s-o zic pe sleau.
Nu sunt estetician, desi planuiesc sa fiu in viitorul apropiat, dar pot spune ca am talentul de a pierde mult timp citind “chestii” stiintifice despre piele. Totusi, vreau sa le povestesc si altora, cat mai simplu, cat mai eficient, ce am invatat eu in acesti doi ani. Nu mai trebuie mentionat ca totul va fi documentat si cel mai probabil cu trimitere spre sursa? Asa, ca sa vedem ca nu-s doar povesti si ca din pacate, drumul spre pielea perfecta e mai complicat decat il fac brandurile sa para. Nu degeaba sunt maniaca! Nu degeaba am vreo 7-8 pasi de ingrijire in rutina zilnica. Traiasca produsele asiatice! Ajungem si acolo.

    Mai scriu pentru ca sunt cumva dezamagita de cat de mult marketing este in spatele unor produse, care n-o sa faca niciodata ceea ce promit. De ce? Pentru ca oamenii de la PR jongleaza cu metafore, cuvinte cheie, cu sugestii. Ah! Da, ne-am prins, orice contine cuvantul “clear” este targetat spre consumatorul cu acnee. Aproape ma doare pielea cand ma gandesc. O sa discutam pe viitor cum sa cititi mai bine etichetele, vom demonta cateva mituri, ba chiar, vom intelege de ce unele imperfectiuni sunt absolut normale.

Pana data viitoare, aveti grija de pielea voastra!

 

Love,

I.

P.S. Catelul este al meu! *emoji heart*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s